πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 4 Νοεμβρίου 2015

Ποια ταινία θα έβλεπες αν είχες μια δωρεάν πρόσκληση για το #tiff56;

Λίγες ημέρες έμειναν μέχρι το ξεκίνημα του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και, πιστεύουμε, είναι καιρός για τον καθιερωμένο διαγωνισμό μας, σε δέκα νικητές του οποίου προσφέρουμε από μία δωρεάν πρόσκληση για να παρακολουθήσουν κάποια από τις προβολές του φεστιβάλ.
Αν ήσουν εσύ ένας από τους νικητές, ποια ταινία θα έβλεπες με την πρόσκληση σου; Αυτή ακριβώς την απάντηση θα θέλαμε να μας στείλεις μέσω email στο thecinefreak@gmail.com για να συμμετέχεις στην κλήρωση! Στο θέμα του email θα πρέπει να αναφέρεις το tiff56 και στο μήνυμα, εκτός από την απάντηση σου, να μας αναφέρεις το ονοματεπώνυμο και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Σε περίπτωση, που δεν έχεις αποφασίσει ακόμη, ποιες ταινίες θα δεις, τότε μπορεί να σε βοηθήσει το αναλυτικό αφιέρωμα των Cinefreaks για όλες τις ταινίες, όπως και το πρόγραμμα του φεστιβάλ. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου, πρέπει να μας στείλεις την απάντηση σου έως και τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 4 Νοεμβρίου. Οι νικητές, θα ενημερωθούν μέσω email το πρωί της Πέμπτης 5 Νοεμβρίου, για να μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις του το συντομότερο δυνατό.
Κι αν δεν κερδίσεις ή θες… περισσότερες προσκλήσεις;
Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείς να διεκδικήσεις δωρεάν προσκλήσεις για προβολές από την Fischer, χορηγό των Βραβείων Κοινού του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης και υποστηρικτή της παρουσίας του Cinefreaks.gr εκεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μοιραστούμε μαζί σας το προσεχές διάστημα, γι’ αυτό μην ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά την ειδική σελίδα μας για το #tiff56!
Περιμένουμε την απάντησή σου!

To Cinefreaks.gr σας μεταφέρει όλα όσα συμβαίνουν στο 56ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη της Fischer, χορηγού των Βραβείων Κοινού του φεστιβάλ
- See more at: http://cinefreaks.gr/2015/11/diagonismos-tiff56/#sthash.5brVoSYR.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου