πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

International Dog Festival – Athens 2015

Το ανανεωμένο «International Dog Festival – Athens 2015»  ανοίγει τις πύλες του την Παρασκευή και φέρει εκατοντάδες δώρα για τους επισκέπτες  του στο ανακαινισμένο «MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία το τριήμερο 9 – 11 Οκτωβρίου.
Κερδίστε την μασκότ Cobby, υιοθετήστε ένα σκυλάκι από την Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης, αποκτήστε δωρεάν τροφή για τα σκυλάκια σας, δείτε τα εκπαιδευμένα σκυλάκια του «Χαμόγελου του Παιδιού» και πολλά ακόμη δώρα στο International Dog Festival – Athens 2015!
Η πέμπτη εκδοχή του μοναδικού φιλοζωικού θεσμού στην Ελλάδα περιβάλλεται ήδη από διεθνή αίγλη με την παρουσία της Παγκόσμιας Κυνολογικής Ομοσπονδίας στη χώρα μας ως επισφράγισμα της αναγνώρισης της προσφοράς του «International Dog Festival – Athens 2015».
Οι χιλιάδες επισκέπτες που συμμετέχουν κάθε χρόνο στο φεστιβάλ, πιστοποιώντας με την παρουσία τους την ασύνορη αγάπη για τα σκυλάκια, θα έχουν την δυνατότητα για τρεις ημέρες να ασχοληθούν με τους πρωταγωνιστές της ζωής τους.
Το «International Dog Festival – Athens 2015» από την πρώτη ημέρα της έναρξης του έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας για την βελτίωση της καθημερινότητας των μικρών μας φίλων. Η ευζωία των κατοικίδιων είναι ο σκοπός του μοναδικού φεστιβάλ στην Ελλάδα. Για τον λόγο αυτό διοργανώνουμε για πρώτη φορά σε συνεργασία με την «Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης» τις Hμέρες Υιοθεσίας (Adoption Days).
Kατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα μπορείτε να επισκέπτεσθε το περίπτερο της Ζωοφιλικής Ένωσης και εφόσον το επιθυμείτε να προσφέρετε μια ζεστή στέγη και ένα στοργικό χάδι σε ένα από τα σκυλάκια, που το χρειάζονται.
http://www.koolnews.gr/diaskedasi/709856-giorti-gia-tous-filozoous-to-international-dog-festival-anoigei-tis-pyles-tous-9-me-11-oktovriou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου