πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

ΑΠΘ: Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+

Το Κέντρο Διδασκαλίας Ξένων Γλωσσών στο πλαίσιο των δωρεάν μαθημάτων του θα προσφέρει για το χειμερινό εξάμηνο 2015, σε φοιτητές-τριες του Α.Π.Θ. μαθήματα γερμανικής γλώσσας κατά το χρονικό διάστημα από 19 Οκτωβρίου 2015 έως 15 Ιανουαρίου 2016 με τις εξής θεματικές: Προετοιμασία φοιτητών για συμμετοχή σε πρόγραμμα ERASMUS+ σε γερμανόφωνα Πανεπιστήμια. (Τετάρτη 19:00-21:15 αίθουσα ΠΑΑ 1ος όροφος Σχολής Θετικών Επιστημών) (επίπεδο Β2). Προετοιμασία για την πιστοποίηση Test DaF  που είναι απαραίτητη για μετάβαση για μεταπτυχιακές/διδακτορικές σπουδές σε γερμανικά Πανεπιστήμια. (Παρασκευή 19:00-21:15 αίθουσα ΠΑΑ 1ος όροφος Σχολής Θετικών Επιστημών) Θα επιλεγούν συνολικά 30 άτομα/τμήμα με σειρά προτεραιότητας. Όσοι φοιτητές και όσες φοιτήτριες ενδιαφέρονται, καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη σχετική online αίτηση, η οποία βρίσκεται στον ιστότοπο του ΚΔΞΓ http://www.lance.auth.gr (στις ανακοινώσεις). Προθεσμία υποβολής αιτήσεων  12 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12:00 μ. 

Συνημμένα αρχεία germanika_erasmus_daf_agorastos.pdf

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου