πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στην Ηλιούπολη!

ΔΗΜΟΣΙΟ Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στην Ηλιούπολη ΔΩΡΕΑΝΜΑΘΗΜΑΤΑΞΕΝΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 26/10/2015 - 23:32 Αξιολόγηση:5 1 2 3 4 5 (1Ψήφος) Share Like us Tweet Follow us Plus One Δωρεάν μαθήματα ξένων γλωσσών στην Ηλιούπολη Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης με την Τράπεζα Χρόνου, ανταποκρινόμενη σε πληθώρα αιτημάτων συνδημοτών μας συνεχίζει και φέτος τα ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα  Ξένων Γλωσσών σε Ενήλικες, αξιοποιώντας έτσι την ανιδιοτελή προσφορά των εθελοντών καθηγητών.

ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ Τα μαθήματα είναι μια Κοινωνική Προσφορά στους ενήλικες που επιθυμούν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και να αποκτήσουν ένα επίπεδο εκμάθησης μιας ξένης γλώσσας. Πιστοποίηση παρακολούθησης δεν θα δοθεί. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται και να καταθέτουν αίτηση   συμμετοχής στο Τμήμα Παιδείας, Εθελοντισμού, Δ. Β. Μ.,  Πολ. Ισότητας.            Πληροφορίες στη κα. Βλαχάκη στο τηλ. 2109970134 και στην κα. Κουλακιώτη στο τηλ. 2109970134. Οι αιτήσεις γίνονται δεκτές από Δευτέρα  26/10/2015  μέχρι Παρασκευή  6/11/2015.

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου