πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 11 Μαΐου 2015

Αφιέρωμα στους αδερφούς Heymann από 14 έως 21 Μαΐου!

Γνωρίζετε τους αδερφούς Heymann; Αν όχι, ήρθε η ώρα να σας τους συστήσουμε! Επικεφαλείς μιας από τις πιο γνωστές εταιρίες παραγωγής ντοκιμαντέρ στην Ευρώπη, το δυναμικό δίδυμο αποτελείται από το σκηνοθέτη Tomer Heymann και το μικρότερο αδερφό του Barak. Οι δυο τους έχουν κάνει συνολικά 30 περίπου ταινίες, κερδίζοντας βραβεία, οργώνοντας φεστιβάλ και παραδίδοντας εργαστήρια ντοκιμαντέρ σε όλο τον κόσμο. Ε λοιπόν, ήρθε επιτέλους και η ώρα της Ελλάδας! 4 ταινίες και 2 ημέρες δωρεάν μαθημάτων συνθέτουν ένα αφιέρωμα που σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε το σύμπαν τους, τόσο στη μεγάλη οθόνη όσο και από κοντά!
Για συνεντεύξεις με τον Tomer Heymann απευθυνθείτε στο Exile Room, καθημερινά 11πμ-16μμ.
 Το πολυβραβευμένο "Bridge Over the Wadi" μιλάει για τη φιλόδοξη απόπειρα ενός δίγλωσσου δημοτικού σχολείου με Ισραηλινούς και Άραβες μαθητές, ενώ το "It Kind of Scares Me" είναι η πρώτη rough σκηνοθετική απόπειρα του Tomer Heymann για μια rough θεατρική ομάδα νεαρών εγκληματιών σε επανένταξη...
http://www.exileroom.gr/afieroma-stous-aderfous-heymann-provoles-215/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου