πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 6 Μαΐου 2015

ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ !


Το ΜΜΑΤ Αrtworks διοργανώνει μηνιαία project και κάνει την αρχή του με τη στήριξη του τμήματος Αρχιτεκτονικής τοπίου Δράμας με θέμα ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ με ελεύθερο τρόπο απεικόνισης (φωτογραφία,εικαστικά,μουσική κλπ). Σκοπός είναι να ανακαλύψουμε τί σημαίνει για τον καθένα το τοπίο,τι ορίζει ως τοπίο και πως μπορεί να το εκφράσει ,πάντα σε συνάρτηση με τον κινηματογράφο και όχι την απλή γενική έννοια του τοπίου. Το τοπίο καθώς και το κινηματογραφικό τοπίο είναι έννοιες που ερμηνεύονται με πολλούς τρόπους ανάλογα με τα ερεθίσματα του καθένα ,τις γνώσεις ,τις μνήμες και τα συναισθήματα. Δηλώσεις συμμετοχής  στο mmat.artworks@gmail.com μέχρι 25/5 (μαζί με το όνομα του δημιουργού ή της ομάδας ,την κατηγορία στην οποία ανήκει το έργο π.χ φωτογραφία,εικαστικά κτλ και μια πρόταση για το έργο). Όλα τα εντός θέματος έργα θα παρουσιαστούν διαδικτυακά στη σελίδα του ΜΜΑΤ και θα έχουν την ευκαιρία να διακοσμήσουν την αίθουσα του τμήματος Α.Τ. Όπου θα πραγματοποιηθεί η έκθεση τον Ιουνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου