πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

2η Συνάντηση στον πεζόδρομο της μουσικής στη Θεσσαλονίκη !!!


Κυριακή 7 Ιουνίου 2η Συνάντηση στον πεζόδρομο της μουσικής
(Διοργανώνει το bar- vegeterian & vegan restaurant ROOTS  με το bar- restaurant Bazaar , το Salumeria,το Maxairia και τη Σχεδία στην Πόλη)

Για ακόμη μια χρονιά το Barveggie restaurant ROOTS μας καλεί να αλλάξουμε διάθεση, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε και να απολαύσουμε τραγούδια σε αυτή τη νέα μουσική συνάντηση της πόλης.Μαζί μας θα είναι για να μας ξεσηκώσουν τρεις δυναμικές μπάντες όπως οι Baildsa, οι On the road και ο Tall wry kid ξεσηκώνοντάς μας με ελληνική και ξένη ροκ μουσική με βαλκανικό χρώμα.
Παράλληλα έκθεση φωτογραφίας με θέμα τη μουσική,bazaar με hand made προιόντα και άλλες εκπλήξεις μας περιμένουν στην πιο πρωτότυπη συνάντηση.
Στην πρωτότυπη αυτή μουσική συνάντηση η Ομάδα Άθωνος (κάτοικοι των διαμερισμάτων  που περικλείονται από τις  οδούς, Αγίας Σοφίας- Ερμού-Αριστοτέλους-Εγνατία- Αγίας Σοφίας) βγάζουν στο «σφυρί» είδη των σπιτιών τους, με τα οποία δεν έχουν, πια, καλή και αρμονική σχέση! Ωστόσο εξακολουθούν να είναι όμορφα και χρήσιμα γι αυτό και μας προσκαλουν  να χαζέψουμε, να «ψωνίσουμε», να γνωριστούμε, να πιούμε καφέ ή τσιπουράκι στην αγαπημένη μας γειτονιά! Από τις 12.00 θα είναι δίπλα στην Πλατεία Άθωνος, στην Παπαμάρκου.

Είσοδος ελεύθερη


Roots
Vegeterian & vegan place
Μπαλανου 4-6(Πλατεια Αθωνος)

Κυριακη 7 Ιουνιου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου