πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 17 Φεβρουαρίου 2015

Εκδοση του βιβλίου «Ρυθμός…κίνηση στο χρόνο».!ΣΤΟ POLIS ART CAFE
Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015 και ώρα 20:00 μ.μ.
Ο Νίκος Τουλιάτος, πασίγνωστος για την πολυετή και ιδιαίτερα αξιόλογη καλλιτεχνική του πορεία ως ντράμερ τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, θέλει να μοιραστεί την αγάπη του για το ρυθμό,  τη διδακτική του εμπειρία και τη γνώση του με το ευρύ κοινό, με την έκδοση του βιβλίου «Ρυθμός…κίνηση στο χρόνο».
Όπως λέει και ο ίδιος: «…Κάποια στιγμή αποφάσισα όλη αυτή την εμπειρία να την μοιραστώ. Με διάφορους τρόπους. Το βιβλίο ‘Ρυθμός, Κίνηση στο χρόνο’ δεν είναι μόνο ασκήσεις. Θα ήθελα να αποτελέσει αφορμή για σκέψη, για επικοινωνία, για ζωή. Οι ασκήσεις αναπτύσσουν τον εξασκούμενο και βοηθάνε στην συνολική κατανόησή του της καθημερινότητας και την έκφρασή του σε αυτήν. Δεν με ενδιαφέρει η εξειδίκευση αλλά η επικοινωνία. Εάν οι ασκήσεις σε βοηθήσουν να συνομιλήσεις με τον άλλον πάνω στην σκηνή, τότε πιθανόν να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις το γιατί, όλων αυτών που αποτελούν την καθημερινότητά μας. Λεξιλόγιο είναι οι ασκήσεις. Η δημιουργική χρήση αυτού του λεξιλογίου πηγάζει απο την ζωή. Ζείς για να δράσεις. Γεύεσαι μέχρι το μεδούλι την πραγματικότητα, την κατανοείς, την ερμηνεύεις και με το λεξιλόγιο αυτό την εκφράζεις.»
Στην παρουσίαση του βιβλίου θα συμμετάσχει η ομάδα ΗΧΟΔΡΑΣΗ που θα παίξει ασκήσεις του βιβλίου με διάφορους τρὀπους. Η ομάδα θα δημιουργήσει κομμάτια χρησιμοποιώντας μέρη των ασκήσεων.
Μια πρωτότυπη παρουσίαση που θα γοητεύσει το κοινό ανεξάρτητα αν έχει μουσικές γνώσεις ή όχι.
Ο Νίκος Τουλιάτος ξαφνιάζει σε κάθε του εμφάνιση, δοκιμάζοντας νέους τρόπους έκφρασης μέσω του ρυθμού που αναβλύζει τόσο ελεύθερα από μέσα του, ενώ ο τρόπος διδασκαλίας του είναι καινοτόμος και μεταδίδει την αγάπη για το ρυθμό σε μικρούς και μεγάλους!
Σας περιμένουμε όλους, στο Polis Art Café, για μία βραδιά γεμάτη εκπλήξεις.

Είδοδος Ελεύθερη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου