πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ :ΜΥΡΣΙΝΗ ΚΑΓΚΑΡΛΗ «ΤΟ ΒΑΛΣ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ»ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  & ώρα 20:30 μ.μ
 Είσοδος Ελεύθερη


7 συνθέσεις για πιάνο

Με μεγάλη μας χαρά σας προσκαλούμε την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου στον όμορφο πολυχώρο του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟS (Σταδίου 24, Αθήνα), για να απολαύσουμε μαζί, ζωντανά, τα έργα της Μυρσίνης Κάγκαρλη.

Η Μυρσίνη Κάγκαρλη, μόλις 9 ετών, έχει ήδη διακριθεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς για το ιδιαίτερο μουσικό της ταλέντο, τόσο στην εκτέλεση μουσικών έργων όσο και στη σύνθεση.

Ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων χωρών, δίνουμε στη μικρή συνθέτη τη δυνατότητα να μοιραστεί το έργο της μαζί μας.

Το βιβλίο "Το Βαλς της Χριστίνας" είναι ιδανικό για τη διάνθιση του ρεπερτορίου σπουδαστών Κατωτέρας Σχολής. Οι όμορφες μελωδικές γραμμές μιλάνε στις ψυχές των παιδιών, ενώ η επιμέλεια του μουσικού κειμένου έχει γίνει από την δασκάλα πιάνου, Χριστίνα Ιωακειμίδου με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες εκμάθησης τεχνικής σε αυτό το επίπεδο σπουδών.

Στο τέλος της παρουσίασης θα γίνει κλήρωση και 3 τυχεροί θα επιστρέψουν σπίτι τους με το βιβλίο "Το Βαλς της Χριστίνας".

Όλα τα έσοδα της Μυρσίνης από τις πωλήσεις του βιβλίου θα αποδοθούν στο φιλανθωπικό σωματείο "Παιδικά Χωριά SOS".

Μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση που θα ξαφνιάσει ευχάριστα τους ακροατές, με τις όμορφες μελωδικές γραμμές, τη δεξιοτεχνία αλλά και την ευαισθησία που αποπνέει η παρουσία της Μυρσίνης.
Κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους!
www.cambiabooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου