πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 23 Οκτωβρίου 2014

Εβδομάδα τουρκικού κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη ΜΕ 4 €!

Ξεκινά την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου, η Εβδομάδα Τουρκικού Κινηματογράφου στην Ταινιοθήκη της Ελλάδας. Θα προβληθούν συνολικά 14 παλιές αλλά και σύγχρονες ταινίες, αντιπροσωπευτικά δείγματα της εντυπωσιακής τουρκικής παραγωγής. Η εκδήλωση γίνεται με την υποστήριξη της Γενικής Διεύθυνσης Κινηματογράφου του Υπουργείου Πολιτισμού & Τουρισμού της Τουρκίας, υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Τουρκίας και του Γενικού Προξενείου Αθηνών – Πειραιώς.
Αφορμή αυτού του αφιερώματος, που διαρκεί μέχρι την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, είναι η επέτειος για τα 100 χρόνια του τουρκικού κινηματογράφου.
Το πρόγραμμα
Στην πρεμιέρα του αφιερώματος θα παρουσιαστεί η πολυσυζητημένη και στη χώρα μας ταινία «Δεν είμαι εγώ», μια συμπαραγωγή Τουρκίας / Ελλάδας / Γαλλίας, που προβάλλεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Έχει ήδη συμμετάσχει σε 24 διεθνή φεστιβάλ σε αντίστοιχες χώρες του κόσμου και έχει βραβευτεί με πολλά βραβεία στο Διεθνές Φεστιβάλ της Κωνσταντινούπολης.
Η προβολή θα γίνει παρουσία του δημιουργού της, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ταϊφούν Πιρσελίμογλου, ενώ θα την πλαισιώσουν και οι υπόλοιποι συντελεστές: ο Ερτσάν Κεσάλ (πρωταγωνιστής και σεναριογράφος), η ανερχόμενη πρωταγωνίστρια Μάριαμ Ζάρε, ο διευθυντής φωτογραφίας Ανδρέας Σινάνος, ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Κουμεντάκης, ο μοντέρ Αλί Αγκά, οι παραγωγοί Ίρφαν και Ίντσι Ντεμιρκόλ, Βίλνταν Έρσεν, καθώς και οι..http://gr.euronews.com/2014/10/23/14-turkish-films-in-the-greek-film-archive/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου