πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014

International Street Theatre Festival Athens 2014!

οδός Ερμού, Πλατεία Μοναστηρακίου, Θησείο, πεζόδρομος Αποστόλου Παύλου, Ερμού & Ασωμάτων, / ο χώρος μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων

Το Διεθνές Φεστιβάλ Θεάτρου Δρόμου πραγματοποιείται με την συνδιοργάνωση του Οργανισμού Πολιτισμού – Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου.
Οι χώροι στους οποίους θα διεξαχθεί το Φεστιβάλ φέτος είναι η οδός Ερμού, η Πλατεία Μοναστηρακίου, το Θησείο, ο πεζόδρομος της Αποστόλου Παύλου, Ερμού και Ασωμάτων, καθώς και ο χώρος μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων Ακαδημίας 50.
Διάρκεια: 12.09-15.09.2014
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2668/International_Street_Theatre_Festival_Athens_2014/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου