πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2014

Δωρεάν μαθήματα ενηλίκων από τον Δήμο Αθηναίων!

Όσο ζεις μαθαίνεις» λένε και η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Αυτό λοιπόν σκεφτήκαν και οι άνθρωποι του Δήμου Αθηναίων και αποφάσισαν να δημιουργήσουν τμήματα για ενήλικες, με εκπαιδευτικές δράσεις.
Στο Κέντρο Δια Βίου Μάθηση του Δήμου Αθηναίων προσφέρονται μαθήματα εθνικής εμβέλειας που αφορούν ενότητες, όπως είναι η Οικονομία και η Επιχειρηματικότητα, η Ποιότητα Ζωής και το Περιβάλλον, Νέες Τεχνολογίες, Γλώσσα και Επικοινωνία, Κοινωνικές Δεξιότητες, Πολιτισμό και Τέχνη, καθώς και Προγράμματα ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.
Επιπλέον, είναι διαθέσιμα και μαθήματα τούρκικης γλώσσας, ανακύκλωσης και κομποστοποίησης, γραφής BRAILLEπου αφορά άτομα με δυσκολία στην όραση, ακόμα και η δυνατότητα συμμετοχής σε κινηματογραφική λέσχη, τα οποία εμπεριέχονται στα μαθήματα τοπικής εμβέλειας.
Το πρόγραμμα αυτό, απευθύνεται σε άτομα οποιασδήποτε εθνικής καταγωγής, ηλικίας και μόρφωσης.
Τα μαθήματα παραδίδονται δωρεάν και η συμμετοχή σου σε αυτά αποκτάται μέσω αίτησης, η οποία απαιτείται να συνοδεύεται από Αστυνομική Ταυτότητα, Διαβατήριο ή οποιοδήποτε άλλο δημόσιο έγγραφο από το οποίο να πιστοποιείται η νόμιμη διανομή σου στη χώρα.
Με το πέρας των μαθημάτων, θα παραλάβεις και βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι εγγραφές αρχίζουν την 1 Οκτωβρίου 2014 έως τις 10 Οκτωβρίου 2014 και θα διατηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο Κ.Δ.Β.Μ. του Δήμου Αθηναίων  (Λιοσίων 22, 2ος όροφος, γραφείο 2.11) από Δευτέρα έως Παρασκευή, και ώρες 9.00 με 15.00.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας :  210 – 5277233, 210 – 5277228, 210 – 5277208
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο : kdvm.dimosathinaion1@gmail.comή στο kdvm.dimosathinaion2@yahoo.com
Τί περιμένετε λοιπόν;
Γράφει : Μυρσίνη Μπερέτα
http://mystudentpass.gr/21698/news/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%BC%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BB%CE%AF%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου