πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Matala street painting και Run Matala 2014

Για μια ακόμη χρονιά τα Μάταλα, θα μετατραπούν σε ένα τεράστιο καμβά εκατοντάδων μέτρων, την προσεχή Κυριακή 15 Ιουνίου, με αφορμή την προετοιμασία για το Διεθνές Φεστιβάλ Matala Beach Festival 2014. Άνθρωποι όλων των ηλικιών, πολιτιστικοί σύλλογοι, εθελοντές αλλά και επαγγελματίες ζωγράφοι, θα βρεθούν το πρωί της Κυριακής σε μια γιορτή της μουσικής και των χρωμάτων που πραγματοποιείται για τέταρτη χρονιά και αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή. Ο καμβάς που θα ζωγραφίσουν όλοι εκείνοι που θα συμμετέχουν είναι ένα ολόκληρο χωριό και οι δρόμοι γύρω από αυτό, συνθέτοντας ένα όμορφο όσο και εντυπωσιακό σκηνικό γεμάτο χρώματα και φαντασία.

Μικροί και μεγάλοι ζωγράφοι θα χρησιμοποίησαν δεκάδες χρώματα, εκατοντάδες πινέλα, αλλά και πολύ δημιουργικό πνεύμα, προκειμένου να δώσουν χρώμα σ'

http://www.prismanews.gr/index.php/crete/item/77741-run-matala-2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου