πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Up Festival 2014: Full line up

Γιάννης Αγγελάκας, Παύλος Παυλίδης & The B-Movies,  The Last Drive,  Xaxakes, The Burger Project, Baby Guru, A Victim of Society, Electric Litany, The Noise Figures, Leon of Athens, Moa Bones, Lumiere Brother, Melorman (with Κρίτωνας Μπελλώνιας)
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το next big thing (ή μήπως το ήδη big thing;) της εγχώριας μουσικής σκηνής δίνει το «παρών» στο Up Festival, με καλλιτέχνες που τράβηξαν την προσοχή το τελευταίο διάστημα. Σχήματα όπως οι Baby Guru, οι Α Victim of Society, οι Electric Litany, οι Noise Figures, o Moa Bones και ο Leon of Athens ξεχώρισαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μία μουσική σκηνή με ισχυρές βάσεις και διεθνή απήχηση!
Από το line up δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν εκείνοι που δίνουν ουσία και νόημα στη λέξη «φεστιβάλ» όπως συμβαίνει με τους αντισυμβατικούς  Xaxakes και τους ανατρεπτικούς Burger Project, δύο ελληνικά σχήματα που ακολουθούν το δικό τους δρόμο στο εγχώριο μουσικό γίγνεσθαι και που συνήθως δεν αφήνουν τίποτε όρθιο στο live πέρασμα τους!
Μαζί με την «ιερή» τριάδα της ροκ, Γιάννη Αγγελάκα, Παύλο Παυλίδη και Last Drive ολοκληρώνεται το line up της 4ης έκδοσης του Up Festival, του μοναδικού ελληνικού φεστιβάλ, όπου οι καλλιτέχνες βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από το κοινό σε ένα ολοήμερο τριήμερο πάρτι πάνω στην παραλία!
Από τις 17 έως τις 19 Ιουλίου ο χρόνος σταματάει και όλα γίνονται μουσική!
Μέχρι τότε μείνετε συντονισμένοι καθώς έχουμε να ζεσταινόμαστε με ένα warm up party στις 14 Ιουνίου, στο 6 D.O.G.S., ενώ αναμένονται καυτές αποκαλύψεις για τα εξεζητημένα events που θα λάβουν χώρα στο νησί πριν, κατά τη διάρκεια και την επομένη του φεστιβάλ με πρωταγωνιστές την enfant gâté της νυχτερινής Αθήναs! Το μόνο που μπορούμε να πούμε, προς το παρόν, είναι ότι η σάλπιγγα έναρξης των εορτασμών θα σημάνει το βράδυ της 16ης Ιουλίου και η λήξη κάποια στιγμή (ελπίζουμε) στις πρώτες πρωινές ώρες της 21ης Ιουλίου.

Λίγα λόγια για τους καλλιτέχνες:

XAXAKES
Όταν λέμε Χaxakes εννοούμε έναν συνδυασμό τρόπου ζωής, μουσικής, ανατροπής, σκέψεων. Με επιρροές από το punk και τον θεατρισμό του new wave, μέχρι τον Bowie, τον Iggy Pop και τον Lou Reed, οι Xaxakes συνομιλούν σε μία δική τους glam γλώσσα http://www.zougla.gr/politismos/article/up-festival-2014-full-line-up

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου