πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

HER MASTER’S VOICE (2012)

 HER MASTER’S VOICE (2012)

Πέμπτη 29/05 στις 21:00 @ ExileRoom
Σκηνοθέτης: Nina Conti / Χώρα: Αγγλία, ΗΠΑ / Διάρκεια: 64’
Ακόμα και για τους πιο αναγνωρισμένους καλλιτέχνες έρχεται κάποτε η στιγμή που αναρωτιούνται αν αυτό που κάνουν έχει πραγματικό νόημα. Πόσο μάλλον όταν το αντικείμενό σου είναι η – όχι και τόσο αξιοσέβαστη – τέχνη τού να δανείζεις φωνή σε κούκλες! Κάπως έτσι, η ταλαντούχα Nina Conti βρίσκεται στα πρόθυρα να εγκαταλείψει την καριέρα της, όταν πληροφορείται τον θάνατο του μέντορα και πρώην εραστή της Ken Campbell, ενός θρύλου του βρετανικού underground θεάτρου. Συντροφιά με τη Μαϊμού-alter ego της, που εκφράζει όλα όσα εκείνη δεν θα τολμούσε να ξεστομίσει ποτέ, και μια χούφτα ακόμα κούκλες που της κληροδότησε ο Campbell, η Nina θα ταξιδέψει μέχρι το Κεντάκι για να παρακολουθήσει το παγκόσμιο συνέδριο εγγαστρίμυθων και να επισκεφθεί το μυστηριώδες μαυσωλείο που φιλοξενεί τις άλαλες κούκλες των νεκρών συναδέλφων της.
Στο αξιολάτρευτα παρανοϊκό DIY ντεμπούτο της, η κορυφαία εγγαστρίμυθος και κωμικός στρέφει την κάμερα στον εαυτό της για να μας χαρίσει το πιο απρόσμενο ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης με το παρελθόν που είδατε ποτέ. Σε αυτό το επώδυνο όσο και ξεκαρδιστικό οδοιπορικό, θα παραδοθεί σε αποκαλυπτικές συνομιλίες με τους αχώριστους πάνινους συντρόφους της, θα ξεγυμνωθεί συναισθηματικά και θα μοιραστεί εμπειρίες και τεχνικές με τους ιδιοφυείς (ή μήπως θεότρελους;) ομοτέχνους της. Θα καταφέρει όμως να αποκαταστήσει τη χαμένη τιμή παρεξηγημένης τέχνης της; Βραβείο Κοινού στο Φεστιβάλ του SXSW.
Δείτε το trailer εδώ και κατεβάστε φωτογραφίες σε υψηλή ανάλυση εδώ

http://www.exileroom.gr/provoli-her-masters-voice/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου