πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ !!


ΣΑΒΒΑΤΟ 17 ΜΑΪΟΥ  & ώρα 20:30 μ.μ.
                                        
ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΤΗΣ
2 ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΒΙΟΛΙ & ΚΙΘΑΡΑ
«Σουίτα για τη Μήδεια» & «Ελληνική Σονάτα»

Οι Εκδόσεις Cambia και ο ΙΑΝΟS παρουσιάζουν μια νέα πρόταση για τους μουσικόφιλους, καθηγητές και μαθητές μουσικής, στον όμορφο χώρο του ΙΑΝΟΥ (Σταδίου 24, Αθήνα), το βιβλίο με παρτιτούρες του μουσικοσυνθέτη Χρύσανθου Μουζακίτη «2 έργα για βιολί & κιθάρα: Σουίτα για τη Μήδεια & Ελληνική Σονάτα».
Ο Χρύσανθος Μουζακίτης είναι διευθυντής του Εθνικού Ωδείου Περιστερίου και μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσικών, ενώ τα έργα του έχουν αναγνωριστεί και ερμηνεύονται τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Τα δύο έργα που περιλαμβάνει το βιβλίο, αποτελούν καταγραφή των δύο έργων του Χρύσανθου Μουζακίτη, αλλά και μια ευκαιρία να εμπλουτίσουμε το ρεπερτόριό μας με υπέροχες μελωδικές γραμμές και ονειρικές αρμονίες.
Το βιβλίο περιλαμβάνει στουντιακή ηχογράφηση των έργων από τους σολίστ: Θοδωρή Μουζακίτη – βιολί και Βασίλη Τιγγιρίδη – κιθάρα.
Το βιβλίο και τη μουσική πορεία του μουσικοσυνθέτη Χρύσανθου Μουζακίτη εισηγείται ο μουσικογράφος Θωμάς Ταμβάκος ενώ θα μιλήσουν για το έργο του επίσης οι μουσικοσυνθέτες Παύλος Βεντούρας – Διευθυντής του Ωδείου Νικόλαος Μάντζαρος και Σπύρος Μάζης – Διευθυντής του Ωδείου Κλασικής και Σύγχρονης Μουσικής.
Θα ακολουθήσει ζωντανή παρουσίαση των έργων από τους σολίστ Θοδωρή Μουζακίτη και Βασίλη Τιγγιρίδη.
Ελάτε να περάσουμε μαζί μια όμορφη καλλιτεχνική βραδιά στον ΙΑΝΟ το Σάββατο 17 Μαϊου και ώρα 20:30 μ.μ.


Είσοδος ελεύθερη
http://www.cambiabooks.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου