πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Δωρεάν μαθήματα διάσωσης και ναυαγοσωστικής, Μια σημαντική πρωτοβουλία της ένωσης Αθηνών

Από ανακοίνωση της ένωσης για μια σημαντική πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ενόψει των καλοκαιρινών αδειών και με θέμα: «Δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής»

"Συνάδελφοι,

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε συνεργασία με την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής, διοργανώνει
δωρεάν σεμινάριο εκμάθησης Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών, την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, στις 11:00 π.μ., στις πρώην Σχολές Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Μεσογείων 96, στην αίθουσα κινηματογράφου.
Το σεμινάριο είναι διάρκειας περίπου δύο ωρών και θα περιλαμβάνει βασικές αρχές ναυαγοσωστικής, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε  κούκλα αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης (Little Anne), σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο.
Σε όσους παρακολουθήσουν το σχετικό σεμινάριο θα δοθούν μετά το πέρας αυτού, βεβαιώσεις παρακολούθησης «Σεμιναρίου Πρώτων Βοηθειών και Ναυαγοσωστικής».
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετάσχουν όποιοι συνάδελφοι το επιθυμούν με την προϋπόθεση να δηλώσουν συμμετοχή, έως Παρασκευή 30 Μαΐου 2014, στα τηλέφωνα της Ένωσης 210-5236302, 210-5249914 ή στον αντιπρόσωπο της Ένωσης, και επαγγελματία ναυαγοσώστη ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ Γιώργο στο τηλέφωνο 6942 416 457.


Για το Δ.Σ.
                     - Ο -                                                                                   - Ο -
                 Πρόεδρος                                                                     Γεν. Γραμματέας

   
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος                                          ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/dwrean-mathhmata-diaswshs-kai-nayagoswstikhs-mia-shmantikh-prwtoboylia-ths-enwshs-athhnwn.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου