πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Δωρεάν μαθηματα σχεδιου για προετοιμασία


Συμμετοχή στα δωρεαν μαθηματα σχεδιου

Για τους νέους μαθητές της β’ και γ’ λυκείου προσφέρονται δωρεαν μαθηματα σχεδιου για την θερινή περίοδο των τμημάτων του ελεύθερου και γραμμικού σχεδίου.
Η προσφορά για τα δωρεαν μαθηματα σχεδιου ισχύει μέχρι την έναρξη των μαθημάτων στις  21 Ιουνίου 2014 και εφόσον έχει πραγματοποιηθεί η εγγραφή για τα μαθήματα του Σεπτεμβρίου 2014.
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210.3832800
Μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου
Τα μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου εκτός της προσωπικής εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων στο σχέδιο και στη ζωγραφική, προετοιμάζουν για τις εισαγωγικές εξετάσεις στα τμήματα Αρχιτεκτονικής, Α.Τ.Ε.Ι. Ταυτόχρονα αποτελούν μέρος του κύκλου των πιστοποιημένων προγραμμάτων σπουδών, «Διακοσμητής  Εσωτερικών χώρων και Βιτρίνας», «Σχεδιαστής τεχνικών έργων».
Τα μαθήματα Ελεύθερου και Γραμμικού σχεδίου είναι τα ειδικά μαθήματα για την εισαγωγή τόσο σε σχολές Ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων όπως στην Αρχιτεκτονική όσο και σε σχολές Ανώτερων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, όπως στα τμήματα: Διακόσμησης, Γραφιστικής, Συντήρησης Έργων Τέχνης και Αρχαιοτήτων και Γραφικών Τεχνών.
Ο βαθμός των ειδικών μαθημάτων πολλαπλασιαζόμενος με το συντελεστή δύο (2), έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την εισαγωγή στις αντίστοιχες σχολές.

Η προετοιμασία για τα παραπάνω μαθήματα θα πρέπει να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αφού κάθε διαφορά στην βαθμολογία θα είναι σημαντική. Η πολύχρονη εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, η εξειδίκευση λόγω των σχετικών σπουδών όλου του προσωπικού, η ευελιξία στο πρόγραμμα συμμετοχής, η σοβαρότητα και υπευθυνότητά μας, καθώς και πολλά ακόμα αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα για να μας επιλέξετε.

http://main.loulakis.gr/?p=2846 
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες από “Το Εργαστήρι Σχεδίου” στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου