πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Ducati Riders Academy - Δωρεάν μαθήματα ασφαλούς οδήγησης

Ducati Riders Academy: Δηλώστε συμμετοχή!

Διαβάστηκε από 407 αναγνώστεςΗμερομηνία δημοσίευσης: 16/4/2014

Τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ακόμη και δωρεάν μαθήματα για τη βελτίωση των δεξιοτήτων τους προσφέρει η ελληνική αντιπροσωπεία της Ducati στους αναβάτες της μέσω της Ducati Riders Academy.

Ειδικότερα, αυτή η πολύ σημαντική υπηρεσία προστίθεται στις ενέργειες της ελληνικής αντιπροσωπείας στο πλαίσιο αναβάθμισης των after sales υπηρεσιών της.

Η Kosmocar A.E., επίσημος εισαγωγέας των μοτοσικλετών Ducati στην Ελλάδαπραγματοποιεί αυτά τα μαθήματα σε συνεργασία με τη σχολή Ασφαλούς οδήγησης του Θανάση Χούντρα, «Riding School». Έτσι οι Ducatisti, νέοι και παλιοί, μπορούν να απολαμβάνουν πλέον ακόμη περισσότερο τα μοντέλα της ιταλικής εταιρίας κάνοντάς το παράλληλα και με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Τα μαθήματα προσφέρονται σε προνομιακές τιμές για τους κατόχους Ducati που http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Ducati--Riders-Academy-Dhlwste-symmetoxh_100560.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου