πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

Φεστιβάλ Comicdom 2014: Η Μέκκα του ελληνικού κόμικ επιστρέφει Πηγή: Φεστιβάλ Comicdom 2014: Η Μέκκα του ελληνικού κόμικ επιστρέφει !

Η Ελλάδα έχει σημαντικό παρελθόν σε κλασικά φεστιβάλ που τιμούν με τον καλύτερο τρόπο το κόμικ γιατί υπάρχει μια αδιάκοπη λατρεία για το μέσον, που δε λέει να χαθεί ούτε τώρα που η κρίση έχει αφήσει στο παρελθόν εκθέσεις όπως εκείνη της Βαβέλ στην Τεχνόπολη και έχει δυσκολέψει τα πράγματα.
Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι του φεστιβάλ Comicdom, που επιμένουν στην αγάπη τους και προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλους τους φαν της «9ης τέχνης» για ακόμη μια φορά στην οδό Μασσαλίας 22, στο κτίριο της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης και να κρατήσουν σε υψηλά στάνταρ την έννοια «κόμικ» στη χώρα μας.
Διαβάστε τι λένε οι επικεφαλής αυτής της σπουδαίας προσπάθειας στο popaganda.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου