πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Δωρεάν μαθήματα σε αποφοίτους ΑΕΙ στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, στο πλαίσιο του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», θα πραγματοποιήσει κύκλους μαθημάτων επικαιροποίησης γνώσεων αποφοίτων ΑΕΙ. 

Ανάμεσα στα προγράμματα που παρουσιάζονται ακολούθως υπάρχει και ένα που αφορά τους εκπαιδευτικούς, καθώς εντάσσεται στη θεματική ενότητα «Πολιτισμός - Ειδική Αγωγή».

Όλα τα προγράμματα έχουν διάρκεια 150 ώρες και θα προσφερθούν στο εαρινό εξάμηνο. Ο ίδιος κύκλος θα επαναληφθεί το χειμερινό και το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2014-2015.

Η παρακολούθηση είναι χωρίς δίδακτρα και οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν με το πέρας του προγράμματος αντίστοιχο τίτλο πιστοποίησης.

Κύκλοι ανά θεματική ενότητα:

«Περιβάλλον - Αστικές αναπλάσεις και πράσινος σχεδιασμός»: Υπεύθυνη Προγράμματος: Καθηγήτρια
Ασπασία Γοσποδίνη, Τόπος διεξαγωγής: Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη. Υπεύθυνη Επικοινωνίας κα Ελίνα Μανίκατηλ. 2421074457,www.pega-urban.uth.gr

«Περιβάλλον - Σύγχρονες περιβαλλοντικές και τεχνολογικές εφαρμογές στην παρακολούθηση, διαχείριση και αποτίμηση υδάτινων συστημάτων»: 
Υπεύθυνος Προγράμματος: Καθηγητής Αθανάσιος Λουκάς, Τόπος διεξαγωγής: Βόλος, Θεσσαλονίκη, Ξάνθη. Υπεύθυνη επικοινωνίας κα Πόπη Μιχαηλίδου –Νοταρά τηλ. 2421074113, emailγραμματείαςpega-water-resources@uth.gr, ιστοσελίδα του προγράμματος http://pega-water-resources.uth.gr.

«Μεταφορές»:«Οδικές υποδομές με έμφαση στον ασφαλή σχεδιασμό και την περιβαλλοντική αδειοδότηση. Έμφαση στις νέες ευρωπαϊκές οδηγίες 2008/96/ΕΚ, ΕΝ1317, 2020/49/ΕΚ και http://www.newsbeast.gr/greece/ekpaideusi/arthro/666300/dorean-mathimata-se-apofoitous-aei-sto-panepistimio-thessalias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου