πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

AVI ReComp : Προσθέστε υπότιτλους για τις ταινίες σας - Τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα


Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αναμονής η νέα έκδοση του AVIRecomp είναι γεγονός. Πρόκειται για ένα θαυμάσιο, απλό στη χρήση πρόγραμμα Ripping μπορείτε να κάνετε να re compress τα AVI αρχεία σας. Το πρόγραμμα σας επιτρέπει να κάνετε recompress τα AVI αρχεία σας. Δεν υποστηρίζει μόνο αρχεία που περιέχουν ροές ήχου, αλλά και AVIs χωρίς ήχο. 
Περιλαμβάνει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης υποτίτλων έτσι, εάν θέλετε να προσθέσετε υπότιτλους στις ταινίες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απρόσκοπτα αυτό το λογισμικό. Επιπλέον, οι νεότερες εκδόσεις σας επιτρέπουν να προσθέσετε πλαίσια στην ταινία σας και τοποθετήστε υπότιτλους σας σε αυτά.
Μπορείτε επίσης να αλλάξετε την ανάλυση και αναλογία εικόνας  στα βίντεο κλιπ σας.  Το AVI ReComp περιλαμβάνει AVIs  υποστήριξη με υποστήριξη audio formats: mp3, wav, ac3, dts, ogg. και υποστηριζόμενες μορφές υποτίτλων : TMPlayer (.txt), MicroDVD (.txt / .sub), SubViewer2 (.sub), SubRip (.srt), Advanced SubStation Alpha (.ass), SubStation Alpha (.ssa), VobSub (.sub/.idx). 
Εν ολίγοις πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που με πολύ λίγα, απλά βήματα μπορείτε να ενσωματώσετε υπότιτλους σε οποιοδήποτε βίντεο. Προς το παρόν, το πρόγραμμα χρησιμοποιεί μόνο τον Xvid κωδικοποιητή για τη διαδικασία αποσυμπίεσης. Το πακέτο εγκατάστασης περιέχει όλα τα απαιτούμενα στοιχεία ( οι  πιό πρόσφατες εκδόσεις των : VirtualDubMod , AviSynth και Xvid )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου