πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡ μονο με 5 ευρώΙ!ΜΟΥΣΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΩΝ
ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ!
Την Κυριακή 4 Μαϊου και ώρα 6.30 μ.μ. Το Θέατρο Τεχνών – Ωδείο του Χρύσανθου Μουζακίτη στο Περιστέρι (Δημοκρίτου 3 & Σαραντοπόρου), ανοίγει τις πόρτες του στο μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνουν οι Εκδόσεις Cambia. Μουσικά σύνολα και μαθητές από όλη την Ελλάδα με εξαιρετικό ταλέντο λαμβάνουν μέρος σε ένα φεστιβάλ αφιερωμένο στους Έλληνες Μουσικοσυνθέτες με έργα που έχουν ταξιδέψει σε όλες τις χώρες του εξωτερικού.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε τι πιο σημαντικό από το να υποστηρίξουμε τον πολιτισμό μας και να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά μας να προβάλλουν τις προσπάθειές τους τιμώντας ανθρώπους της τέχνης που με το έργο τους έχουν υπογραμμίσει ότι η Ελλάδα είναι το κέντρο του πολιτισμού.
Την έναρξη του φεστιβάλ θα δώσει ο κ. Ιάκωβος Κονιτόπουλος (Συνθέτης – Μαέστρος και Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών) σε μια ομιλία που στόχο έχει να ενημερώσει το κοινό για την Ένωση Ελλήνων Μουσουργών, το έργο της, τον τρόπο που μπορεί κάποιος να έρθει σε επαφή προκειμένου να έχει πρόσβαση σε έργα Ελλήνων Συνθετών όπως επίσης και για τη σημαντικότητα της έκδοσης του περιοδικού Πολύτονον.
Ελάτε να απολαύσετε μαζί μας μια όμορφη μοναδική συναυλία στο Θέατρο Τεχνών

Είσοδος: 5 ευρώ για τους ενήλικες
             3 ευρώ για παιδιά έως 17 ετών και για τους άνεργους

Τηλ. Επικοινωνίας για πληροφορίες και για κράτηση θέσεων
2108020622 & 6985018552

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου