πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 9 Απριλίου 2014

Έως 13/4/2014 Πασχαλινό Meet Market

Πασχαλινό Meet Market / Τεχνόπολις

Ακριβώς πριν την Μεγάλη Εβδομάδα, ένα Μεγάλο Μeet Μarket σας περιμένει! Ελάτε να συναντήσετε 120 νέους και παλιούς συμμετέχοντες από σχεδιαστές, καλλιτέχνες, συλλέκτες και παραγωγούς μέχρι μάγειρους με τις λιχουδιές τους, μουσικόφιλους με βινύλια, εραστές τις φύσης με βιολογικά καλλυντικά!
Τη μουσική επένδυση του Σαββατοκύριακου αναλαμβάνουν φυσικά οι djs του Μeet Μarket που μας κρατάνε συντροφιά και μας ξεσηκώνουν. Κι αν εκεί που αράζετε ή κάνετε βόλτα βρείτε ξαφνικά ένα …αυγό, αρπάξτε το και ελάτε στο κεντρικό ταμείο να κερδίσετε δώρα!!!!
Θα υπάρχουν αρκετά αυγά κρυμμένα οπότε το νου σας!
The Meet Market: Μια διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, οργανικά προϊόντα υγιεινής, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια.
Διάρκεια: 12.04-13.04.2014
Έναρξη : 13:00
Λήξη : 23:00
Χώρος - Αίθουσα : Μηχανουργείο (Δ12) , Προαύλιο αίθουσας - Μηχανουργείο (Δ1)
Ελεύθερη Είσοδος


Για περισσότερες πληροφορίες: www.themeetmarket.gr
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2440/pasxalino_Meet_Market/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου