πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Popcorn Time: ο... εφιάλτης του Hollywood!!!

Ταινίες με την ευκολία του νόμιμου και το... μηδενικό κόστος του παράνομου, από δωρεάν πρόγραμμα

Όσο κι αν τα μεγάλα studio του Hollywood επιμένουν να υποστηρίζουν πως ζημιώνονται κάθε χρόνο εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια λόγω της παράνομης διάθεσης των δημιουργιών τους στο Internet, η αλήθεια είναι πως το... σπορ της λήψης κλεψίτυπων ταινιών μέσω της διαδικασίας των torrents δεν είναι τόσο δημοφιλές στο ευρύ κοινό όσο σκιαγραφούν. Πρέπει να βρεις το αρχείο torrent για την ταινία που θέλεις (από αξιόπιστη πηγή για να μην υπάρξει πιθανότητα "μόλυνσης" του PC σου με βλαβερό λογισμικό), να χρησιμοποιήσεις κάποιο πρόγραμμα όπως το uTorrent, να "κατεβάσεις" την ταινία κερματισμένη σε πολλαπλά συμπιεσμένα τμήματα, να την αποσυμπιέσεις σε ένα, ενδεχομένως να βρεις και τους κατάλληλους υποτίτλους αν δεν περιλαμβάνονται στο αρχείο της ταινίας (και να εύχεσαι να είναι σωστά συγχρονισμένοι). Δεν είναι να απορεί κανείς που στο εξωτερικό ο κόσμος απλώς προτιμά να πληρώσει μηνιαία συνδρομή σε υπηρεσίες όπως η Netflix και να... "ξεμπερδεύει" με το θέμα των ταινιών που θέλει να δει.

Αν όμως ένα και μόνο πρόγραμμα αναλάμβανε όλα τα παραπάνω... και εσύ απλώς "ζητούσες" μια ταινία και "πατούσες το Play"; Χωρίς να πληρώσεις απολύτως τίποτε σε κανέναν;..
http://www.athinorama.gr/digital/homecinema/articles/?id=15330

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου