πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Performance Philosophy School of Athens Symposium!

Ένα διήμερο συμπόσιο με διαλέξεις, εργαστήρια και παραστάσεις / στο Ε.Δ.Ω.

Performance Philosophy School of Athens, ένα διήμερο συμπόσιο με διαλέξεις, εργαστήρια και παραστάσεις που διοργανώνεται απο την Στεφανία Μυλωνά σε συνεργασία με τον Michael Klein και με το παγκόσμιο δίκτυο Performance Philosophy στο Ε.Δ.Ω. στον κεραμεικό 10.00-21.00 Σάββατο 15 Μαρτίου και 11.00-19.30 Κυριακή 16 Μαρτίου 2014 προσκαλεί Έλληνες καλλιτέχνες και μελετητές που ενδιαφέρονται στις σχέσεις μεταξύ του περφόρμανς και της φιλοσοφίας να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις. Η είσοδος είναι δωρεάν με σειρά προτεραιότητας κατά την εγγραφή 9.30-10.00 το Σάββατο 15 Μαρτίου. Παρακαλώ σημειώστε οτι με την εγγραφή σας δίνετε άδεια για καταγραφή μέσω βίντεο και φωτογραφιών και αναπαραγωγή του υλικού. 
Το Performance Philosophy School of Athens σκοπεύει να εισάγει σύγχρονους προβληματισμούς του performance philosophy στην Αθήνα που συνδέονται με την αναμφίβολη σημαντικότητα της Ελλάδας στην φιλοσοφική σκέψη. Στόχος είναι η συνάντηση ανθρώπων απο την Ελλάδα και το εξωτερικό που ενδιαφέρονται για την επανεμφάνιση αυτού του πεδίου γνώσης ανάμεσα στις πολιτισμικές πρακτικές και στην φιλοσοφία. Πρωταρχικός στόχος είναι η δημιουργία νέων δυναμικών στην σκέψη αλλά και η ανάδειξη αυτών των δυναμικών σε σχέση με τοπικές και παγκόσμιες κοινωνικοπολιτικές αλλαγές. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και εργαστήρια..
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2387/Performance_Philosophy_School_of_Athens_Symposium/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου