πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Σπουδαίες ταινίες μοτοσικλέτας στο Moto – Scooter Festival

«Ζωντανό», βλέποντας ό,τι καινούργιο υπάρχει σε μοτοσικλέτες αλλά και σε εικόνα, απολαμβάνοντας ταινίες με πρωταγωνιστή… μοτοσικλέτα και σπουδαίους ηθοποιούς. 

Στο Γκάζι 4-7 Απριλίου, στο πλαίσιο του Scooter Moto Festival, η Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων πρωτοπορεί και παράλληλα με την έκθεση διοργανώνει φεστιβάλ κινηματογράφου, καλώντας τους επισκέπτες να παρακολουθήσουν -τελείως δωρεάν- ταινίες με πρωταγωνίστριες μοτοσικλέτες. 

Ταινίες κλασσικές με επίκεντρο τη μοτοσικλέτα και τους μοτοσικλετιστές, τα ταξίδια, τις περιπλανήσεις! Ταινίες που άφησαν εποχή και αντέχουν σ το χρόνο όσο λίγες, αριστουργήματα που πρέπει να δουν τα παιδιά μας και να ξαναδούμε εμείς οι πρεσβύτεροι!

Διαβάστε όλο το πρόγραμμα των προβολών, στο www.driveandtravel.gr 


http://www.sport-fm.gr/article/spoudaies-tainies-motosikletas-sto-Moto-%E2%80%93-Scooter-Festival/757437

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου