πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 14 Μαρτίου 2014

Live: Stelios Chatzikaleas Quartet!

Μικρές μουσικές ιστορίες / από το album "Urban Stories"

Tο metamatic:taf με ενθουσιασμό φιλοξενεί τον Στέλιο Χατζηκαλέα με το κουαρτέτο του, που θα παρουσιάσουν την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά ‘Urban Stories’ την Τετάρτη 26 Μαρτίου στις  21:30.
Το κουαρτέτο του τρομπετίστα Στέλιου Χατζηκαλέα, δημιουργήθηκε τον Ιανουάριο του 2012 με αφορμή την παρουσίαση και προώθηση των πρωτότυπων μουσικών του συνθέσεων. Το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια ενός πενταετούς ταξιδιού σε χώρες της Βόρειας και Κεντρικής Ευρώπης. Προσπαθώντας να κατανοήσει τις κοινωνικές σχέσεις που διέπουν το αστικό περιβάλλον, αναλύει τον τρόπο με τον οποίο η υποτιθέμενη καταναλωτική πληρότητα των κοινωνιών αυτών έρχεται σε αντίθεση με τις κοινωνικά κατεστραμμένες μεσογειακές οικονομίες, μετατρέπωντας όλες αυτές τις σκέψεις, συναισθήματα και μορφές πάλης σε μικρές μουσικές ιστορίες που αφηγούνται  την ωμότητα, την καταπίεση, την έκπληξη, τη φιλία και τον έρωτα.
Το άλμπουμ “Urban Stories” κυκλοφορεί από την Ankh Music (Ankh Jazz 0917-2/ 2013) με τη συμμετοχή του Δημήτρη Παντελιά στα σαξόφωνα.
Στέλιος Χατζηκαλέας – Τρομπέτα, φλικόρνο, ενορχηστρώσεις, συνθέσεις
Γρηγόρης Ντάνης – Κλασσική κιθάρα, ηλεκτρική κιθάρα
Ντίνος Μάνος – Κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – Τύμπανα
Τετάρτη 26.03.14, 21:30
Είσοδος Ελεύθερη
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2390/Live:_Stelios_Chatzikaleas_Quartet/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου