πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Σταδιοδρόμιο Job Festival 2014!!

Το job festival Σταδιοδρόμιο 2014 διοργανώνεται από το Skywalker.gr και τη Europartners στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης «Εκπαίδευση και Εργασία» που πραγματοποιείται φέτος για 16η συνεχή χρονιά. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαρτίου (10.00-20.00) και 15-16 Μαρτίου (12.00-20.00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το Σταδιοδρόμιο έχει στόχο να προσφέρει την πληρέστερη δυνατή ενημέρωση στους επισκέπτες του για θέματα που αφορούν την εργασία και την επιχειρηματικότητα μέσα από μια σειρά εισηγήσεων.
Παράλληλα, θα διεξάγονται τέσσερα workshop με θέματα το αποτελεσματικό βιογραφικό σημείωμα, την επιτυχημένη συνέντευξη,τα social media στην αναζήτηση εργασίας, και το βιωματικό παιχνίδι «Κάνω για επιχειρηματίας;».
Τα workshop θα έχουν διάρκεια μία ώρα και θα διεξάγονται σε διαφορετικές αίθουσες. Επίσης, θα επαναλαμβάνονται σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης. Με αυτόν τον τρόπο οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και τα τέσσερα.
Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
Αξίζει να αναφερθεί ότι η είσοδος στο Σταδιοδρόμιο, τόσο στις εισηγήσεις όσο και στα workshop, είναι εντελώς δωρεάν.
http://www.efsyn.gr/?p=180643

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου