πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 18 Μαρτίου 2014

Δωρεάν μαθήματα χορού, διέξοδος στην καθημερινότητα!


Ο χορός και η μουσική μπορούν σε πολλές περιστάσεις της ζωής μας να αποτελέσουν την ιδανική διέξοδο από προβλήματα ή την καθημερινότητά.
Σε αυτό το πλαίσιο το Μετσόβιο Πολυτεχνείο φέρνει κοντά στο χωρό όσους δεν μπορούν να πληρώσουν για να τη γνωρίσουν.
Για δωδέκατη χρονιά ο χορευτικός τομέας του Πολυτεχνείου παραδίδει δωρεάν μαθήματα χορού στους λάτρεις της σάλσα, του τάνγκο, του λάτιν αλλά και σε όσους για πρώτη φορά αποφασίζουν να κάνουν τη ζωή τους πιο ευχάριστη...χορεύοντας.
Τα μαθήματα είναι εντελώς δωρεάν και παραδίδονται στους χώρους του Πολυτεχνείου, ενώ οι δάσκαλοι – φοιτητές οι περισσότεροι – προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους μεταδίδοντας αυτό που αγαπούν και σε όλους όσους θέλουν να το γνωρίσουν.
Προϊσταμένη του Χορευτικού Τομέα είναι η Προϊσταμένη του Μουσικού τμήματος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνίου, κυρία Κουτσουλιέρη.
Για να δείτε το πρόγραμμα αρκεί να ρίξετε μία ματιά στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://dance.ntua.gr/program.html
Για πληροφορίες καλέστε στο: 210-7722337.
e- mail: dance.teachers@lists.ntua.gr
http://www.news.gr/ellada/kalh-eidhsh/article/135105/dorean-mathhmata-horoy-diexodos-sthn.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου