πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

“ΣΑΝ ΠΕΤΡΙΝΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ ΣΤΗ ΜΠΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ”. ΜΑΚΡΟΝΗΣΣΟΣ. ΔΕΙΤΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ.

Από τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014, μετά τη διεθνή πορεία της στα κινηματογραφικά φεστιβάλ και το πέρας της εμπορικής διανομής της σε Ελβετία, Γαλλία και Ελλάδα, η ταινία «Σαν πέτρινα λιοντάρια στη μπασιά της νύχτας» διατίθεται στην Ελλάδα δωρεάν για κάθε ιδιωτική χρήση ή για δημόσιες προβολές μη εμπορικού χαρακτήρα, υπό την άδεια Creative Commons:

by-nc-sa1

ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ

Δείτε την ταινία online (διάρκεια 87 λεπτά)
Κωδικός πρόσβασης: Makronissos

Κατεβάστε την ταινία σε αρχείο Quicktime H.264 (1,2GB)

Κατεβάστε την ταινία σε αρχείο MPEG-4 (1,1GB)

Κατεβάστε την ταινία σε αρχείο DVD iso (3,9GB) (χρειάζεται στη συνέχεια εγγραφή σε δίσκο DVD)

Τα ψηφιακά αρχεία της ταινίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν, να αντιγραφούν και να αναδιανεμηθούν δωρεάν αποκλειστικά στην Ελλάδα. Απαγορεύεται η τροποποίησή τους, η εμπορική τους χρήση ή κάθε άλλη χρήση που δεν προβλέπεται από την άδεια Creative Commons.

Για την αναπαραγωγή των αρχείων και την αποφυγή πιθανών προβλημάτων κωδικοποίησης, συνίσταται η χρήση του ελεύθερου και δωρεάν λογισμικού VLC PLAYER.

http://kopanakinews.wordpress.com/2014/03/10/%CF%83%CE%B1%CE%BD-%CF%80%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CF%80%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου