πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

Vinyl Bazaar ΙΙΙ..Tρίτο bazaar βινυλίου

Tρίτο bazaar βινυλίου / Mια ευρεία γκάμα βινυλίων συλλεκτικών και μη

Το metamatic:taf φιλοξενεί με χαρά το τρίτο bazaar βινυλίου και το πρώτο για το 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου και θα διαρκέσει από τις 11.00 έως τις 21.00.  
Στο παζάρι θα συμμετέχουν ιδιώτες συλλέκτες παρουσιάζοντας μια ευρεία γκάμα βινυλίων συλλεκτικών και μη. Οι δίσκοι θα καλύπτουν διάφορα μουσικά είδη από rock, pop, soul, jazz, blues, funk μέχρι hip hop και electronica .
Από το πρωί και για όλη τη διάρκεια της ημέρας το bazaar θα συνοδεύουν μουσικές επιλογές αποκλειστικά από βινύλια που θα παίζονται στο dj booth του metamatic:taf, συνθέτοντας μια απολαυστική μουσική γιορτή που θα συμπληρώσει την κυριακάτικη βόλτα στο Μοναστηράκι.
Είσοδος ελεύθερη
Ώρες Λειτουργίας: Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, 11:00-21:00
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2280/Vinyl_Bazaar_iii/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου