πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Δωρεάν Μαθήματα Θεάτρου από το Λιμάνι της Αγωνίας ..!Το Λιμάνι της Αγωνίας στηρίζει το θέατρο στην πόλη μας με όλους τους τρόπους. Παρακολούθησε για πολλά χρόνια και έκανε παρεμβάσεις για την τύχη του Δημοτικού Θεάτρου,διοργάνωσε  μεγάλη ενημερωτική καμπάνια και επιστημονική ημερίδα για  την επαναλειτουργία του, αγκάλιασε το νέο ξεκίνημά του και οργανώνει ομαδική παρακολούθηση των παραστάσεών του για τα μέλη και τους φίλους του Λιμανιού με φθηνότερο εισιτήριο, όπως κάνει συστηματικά  και για σημαντικές παραστάσεις σε άλλα θέατρα. 
Εξ ίσου σημαντική όμως είναι και η ενίσχυση  της θεατρικής παιδείας και την ανάπτυξη πρωτογενούς θεατρικής δημιουργίας στην πόλη μας.Έτσι, συνεχίζει και φέτος στο Στέκι του τα δωρεάν μαθήματα θεατρικής τέχνης.H θεατρική ομάδα «Θίασος» διδάσκει υποκριτική, αυτοσχεδιασμό, κινησιολογία, αλλά και θεατρική γραφή,έτσι ώστε όσοι το επιθυμούν να μπορούν να γράφουν δικά τους έργα.Οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με μια μεγάλη γκάμα ρόλων από το παγκόσμιο θέατρο και με σπουδαία κείμενα από την παγκόσμια λογοτεχνία. 
Η ομάδα «Θίασος» απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που οραματίζονται....Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου