πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2014

Οι Σεραφείμ Μπέλλος και Anamateur / σε μια αναβιωση του κωμικοτραγικού στοιχείου της jazz!


Το metamatic:taf με χαρά φιλοξενεί ζωντανά τον ντράμερ Σεραφείμ Μπέλλο και τον πιανίστα και τραγουδιστή Anamateur με το Πρωτογενές πλεόνασμα Project την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου στις 21:30.
Ο Σεραφεὶμ Μπέλλος και ο Anamateur θα αναβιώσουν το κωμικοτραγικό στοιχείο της jazz μέσα από τα τραγούδια μιας σειράς γνωστών μουσικών όπως οι Fats Waller, Cole Porter, Thelonious Monk ("What did I do to be so black and Blue", “Be like the bluebird”, “How I wish you’d ask me now”) αλλά και από πρωτότυπες συνθέσεις του Anamateur (“Lessons for aspiring nobili vigilanti”, “The chagrin of an untamed heart”, “Lika Lika going to the monastery (because of me?)”, “Θέλω το νὺ τὸ εὐφωνικόν"). 
Συνένοχοί τους θα γίνουν δύο από τους πιο ταλαντούχους νέους μουσικοὺς της αθηναϊκής jazz σκηνής, ο Κωνσταντίνος Στουραΐτης (κιθάρα) και ο Κίμων Καρούτζος (κοντραμπάσσο). 
Μαζί τους ως special guest ο Μάνος Θεοδοσάκης στην τρομπέτα.
Σεραφείμ Μπέλλος – τύμπανα
Anamateur – πιάνο, φωνητικά
Κίμων Καρούτζος - κοντραμπάσσο
Κωνσταντίνος Στουραΐτης - κιθάρα
Μάνος Θεοδοσάκης – τρομπέτα
Τετάρτη 16.02.2014, 21:30
Είσοδος Eλεύθερη
Διεύθυνση: Νορμανού 5, Αθήνα 105 55, μετρό Μοναστηράκι
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2283/Live:_protogenes_pleonasma_Project_/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου