πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2014

«Έρχεται» το 6ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας «Artfools»!


Το 6ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας «Artfools» διοργανώνεται φέτος από τις 14 μέχρι 23 Φεβρουαρίου, με τη στήριξη των καναλιών Novacinema και του καταστήματος Forthnet Λάρισας.
Αναβαθμισμένο, πιο δυναμικό και πιο δημιουργικό το φετινό Φεστιβάλ, αποτελεί πόλο έλξης για κινηματογραφιστές αλλά και «σινεφίλ» όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, καθώς περισσότεροι από 60 ξένοι δημιουργοί έστειλαν τις συμμετοχές τους.
Από το σύνολο των 150 συμμετοχών, θα προβληθούν και θα διαγωνιστούν μετά από επιλογή, 28 ελληνικές και 28 διεθνείς ταινίες μικρού μήκους, καθώς επίσης και 32 μαθητικές ταινίες μικρού μήκους.
Ξεχωριστή τιμή για το 6ο κινηματογραφικό φεστιβάλ Λάρισας «Artfools» αποτελεί η παρουσία καταξιωμένων σκηνοθετών, όπως είναι ο Παντελής Βούλγαρης, ο οποίος και θα τιμηθεί για την προσφορά του στον ελληνικό και διεθνή κινηματογράφο, ο Κώστας Καπάκας, δημιουργός του πολυβραβευμένου «Peppermint», καθώς επίσης και ο Λαρισαίος σκηνοθέτης Αλέξανδρος Αβρανάς, ο οποίος πρόσφατα βραβεύτηκε στις Κάννες για την ταινία «Miss Violence».
Στο πλαίσιο του 6ου κινηματογραφικού φεστιβάλ Λάρισας «Artfools», ..
http://gr.greekreporter.gr/2014/02/14/%CE%AD%CF%81%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-6%CE%BF-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CF%86%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου