πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2014

13 Ματιές Πάνω στον Γυναικείο Ερωτισμό / Booze Cooperativa

13 φωτογράφοι - όλοι μέλη της ομάδας «Scent of a Woman» - ένωσαν τις “δυνάμεις τους”, καταθέτοντας από 5 ενσταντανέ, έκαστος, πάνω σ' αυτό που αντιλαμβάνονται και που εσώτερα τους εξάπτει, ως γυναικείο ερωτισμό.
Οι, διάχυτες με άρωμα γυναίκας, φωτοπροτάσεις τους θα εκτίθενται στον υπόγειο εκθεσιακό χώρο του «Booze Cooperativa» (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα), από το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου μέχρι και την Καθαρά Δευτέρα 3 Μαρτίου.
Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την 1η μέρα λειτουργίας της, Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και ώρα 20:30
Θα ακολουθήσει μουσικό party στο bar του 1ου ορόφου.
Συμμετέχοντες (αλφαβητικά):Παναγιώτης Ασωνίτης, Γιώργος Βαρδάκης, Αλέξανδρος Γ. Βογιατζάκης, Σπυρίδων Κακούρης, Αποστόλης Καλλιακμάνης, Χρήστος Καμπριάνης, Κίμων Καραγεώργης, Δημήτρης Καραγεωργίου, Αγγελική Κασαλιά, Κώστας Λυκαβηττός, Γιώργος Μυριαγκός, Χρήστος Τσάκαλος, Γιάννης Τσιλίδης 
Επιμέλεια: Xρήστος Τσάκαλος – Φωτογραφική Ομάδα «Scent of a Woman»
Επικοινωνία: +306936630112, zotra3001@yahoo.com
Διάρκεια έκθεσης: 22.02-03.03.2014
H είσοδος είναι ελεύθερη. 
Περισσότερες πληροφορίες: Booze Cooperativa,  Κολοκοτρώνη 57
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2348/omadikh_ekthesh_fotografias:_Scent_of_a_Woman/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου