πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2014

ΚΕΡΔΙΣΤΕ 1000€ απο το MBike !


Το MBike και η Τrail Project διοργανώνουν το Dirt Heroes, έναν αγώνα κατηγορίας OPEN, 6 ωρών για ομάδες των δύο ατόμων (άντρες, γυναίκες ή μικτές), στο Κρυονέρι Αττικής.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Μαΐου 2014 σε μια πίστα μήκους 9 περίπου χιλιομέτρων και θα διαρκέσει 6 ώρες.

Σε μια γρήγορη, τεχνική διαδρομή μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης, στο Κρυονέρι, οι συμμετέχουσες ομάδες των δύο ατόμων, καλούνται να συνεργαστούν και να αποδείξουν ποιος είναι ο ήρωας της σκόνης ή της λάσπης ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες... 

Ένας αγώνας για "υπερήρωες" - ανδρες και γυναίκες - καθώς συνδυάζει αντοχή, ταχύτητα, τεχνική και στρατηγική. Πάρτε λοιπόν τον κολλητό ή την κολλητή σας κι ελάτε σε έναν μοναδικό αγώνα, πόνου και διασκέδασης.

Νικητής θα αναδειχτεί το ζευγάρι που θα κάνει τους περισσότερους γύρους των 9 χιλιομέτρων στις 6 ώρες. Το ζευγάρι που θα κερδίσει τη γενική κατάταξη - εκτός από το ότι θα ανακηρυχτεί "Υπερήρωας" και φυσικά θα γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό MBike - θα κερδίσει 1000 ευρώ που είναι και το έπαθλο για τον πρώτο νικητή καθώς, ούτε οι ήρωες τρέχουν τζάμπα πλέον...

Για την ομάδα που θα κερδίσει τη δεύτερη και την τρίτη θέση αντίστοιχα θα υπάρξουν σημαντικά δώρα τα οποία θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη φόρμα συμμετοχής, εκτός από τα στοιχεία σας, μπορείτε να συμπληρώσετε και "Ονομα Ομάδας", ώστε να αποκτήσει το... παιχνίδι ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Αρχίστε να προετοιμάζεστε από τώρα γιατί ο αγώνας αναμένεται σκληρός... Η διαδρομή έχει ήδη ανακοινωθεί και η προπόνηση μπορεί να ξεκινήσει!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου