πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Scooter Moto Festival 2014!

Οι πρώτες πληροφορίες ήρθαν με την ανακοίνωση του Scooter Moto Festival 2014, το οποίο διοργανώνεται την ερχόμενη Ανοιξη. Εμείς δεν αρκεστήκαμε εκεί και μάθαμε κι άλλα!
Αν και έχουν περάσει ελάχιστοι μήνες από τη διεξαγωγή του προηγούμενου Scooter Festival, λοιπόν, το φεστιβάλ που μας έκανε να ξημεροβραδιαστούμε στο Γκάζι επιστρέφει στις 4-7 Απριλίου 2014! Σύμφωνα με τους διοργανωτές, μάλιστα, η διοργάνωση του 2014, η οποία αποκτά και το «Moto» στο όνομά της, θα είναι καλύτερη από ποτέ, καθώς θα ενισχυθεί σε πολλούς τομείς και θα διαθέτει μια πλειάδα νέων εκδηλώσεων για τους επισκέπτες.
Ανυπόμονοι όπως είμαστε, λοιπόν, μιλήσαμε με τον κ. Κυριάκο Μακρυαλέα, υπεύθυνο της διοργάνωσης, και σας παρουσιάζουμε όλα όσα μάθαμε για το Scooter Moto Festival 2014, στη συνέντευξη που ακολουθεί.
http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Scooter-Moto-Festival-2014-Oi-teleytaies-ekselikseis_99572.asp#

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου