πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2014

Live: Yiannis Kassetas and the Funk Wizards!!

Πρώτο Live της χρονιάς / σε σύχρονους jazz funk ήχους

Το metamatic:taf έχει τη χαρά να φιλοξενήσει τον σαξοφωνίστα και συνθέτη Γιάννη Κασσέτα με την γνωστή πλέον μπάντα του, the Funk Wizards, στο πρώτο live για την νέα χρονιά την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου στις 22:00.
Οι Yiannis Kassetas and the Funk Wizards  θα παρουσιάσουν πρωτότυπο υλικό βασισμένο στον σύγχρονο jazz funk ήχο της Νέας Υόρκης, προσθέτοντας την προσωπική τους πινελιά με τη χαρακτηριστική υποσυνείδητη Ανατολίτικη χροιά που διακρίνει και τον ήχο της μπάντας.
Αναμένουμε το νέο τους δίσκο που ηχογραφήθηκε στο Μανχάταν με την ελίτ των νέων μουσικών της μεγαλύτερης μουσικής σκηνής στον κόσμο όπως τον Ulysses Owens Jr. και τον Adam Birnbaum.
Γιάννης Κασσέτας – σαξόφωνο
Μάνος Λούτας – ηλεκτρικό μπάσο 
Απόστολος Λεβεντόπουλος  - ηλεκτρική κιθάρα 
Βασιλης Ποδαρας -ντραμς

Τετάρτη 29.01.2014, 22:00
Είσοδος  Eλεύθερη
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2261/Live:_Yiannis_Kassetas_and_the_Funk_Wizards/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου