πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Το ανερχόμενο κύμα στη τέχνη / Contemporary Space Athens!

Για 4η χρονιά το European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies σε συνεργασία με το Chicago Athenaeum: μουσείο αρχιτεκτονικής και design, με υπερηφάνεια παρουσιάζει το Energy Athens, το ανερχόμενο κύμα στη τέχνη. Καλλιτέχνες από όλες τις μορφές τέχνης έρχονται να παρουσιάσουν τη δουλειά τους στο νέο μας χώρο στην Πλάκα στο Contemporary Space Athens  σε μια συναρπαστική συνάθροιση της σύγχρονης τέχνης στην Ελλάδα του σήμερα.
Στην  έκθεση θα παρουσιαστεί ένα ευρύ φάσμα δημιουργίας, με καλλιτεχνική πολυφωνία, με διαφορετικές τεχνοτροπίες και θα προβληθούν νέες τάσεις στο σύγχρονο εικαστικό γίγνεσθαι. Ένας από τους σημαντικούς στόχους των European Center και Chicago Athenaeum είναι να αναδείξουν τις νέες εικαστικές τάσεις και προβληματισμούς, καθώς επίσης και να επισημάνουν πως η τέχνη δεν περιορίζεται στην αρχιτεκτονική και τη ζωγραφική αλλά είναι παρούσα και στην γραφιστική, στο fashion design, στο βίντεο, στη γλυπτική, στην κεραμική, στην κατασκευή κοσμημάτων, στο graffiti, στο street art και σε κάθε μορφή καλλιτεχνικής έκφρασης. Έχουν την ίδια επιρροή στην γενική αισθητική καλλιέργεια μιας κοινωνίας και ως εκ τούτου στην ανάπτυξη στο σύνολο της μιας γενικής ανάτασης του πνεύματος.
Περιλαμβάνονται έργα από τους ακόλουθους καλλιτέχνες :Amina kortbi, Αγγελική Ερήμου, Αγγελική Πολίτη, Αθηνά Δεμερτζή, Ακριβή Νικολοπούλου, Άνθια Μέγα Xαβρέ, Άννα Μαρία Κτενιουδάκη, Άννα Τσιάνου, Αντωνία  Μαντζούκα, Βασίλειος Παπαγεωργίου, Βασιλική Λαμπροπούλου, Βλάσης Μιχόπουλος, Γεωργία Λουϊζου, Γεώργιος Ριδάκης, Γιάννης Πατσουλής, Γρηγόρης Ευσταθιάδης, Διονύσης Παππάς, Ειρήνη Βαζούκου, Έλια Τσίμπανη – Κεραστάρη, Ευαγγελία Μέντζου, Ευαγγελία Βογιατζή, Έφη Κανάκα, Ηράκλειτος Αντωνιάδης, Θεοδώρα Ντάκουλα, Θεόδωρος Ψυκάκος, Ιωάννα Κούνδουρου, Ιωάννης Κατσάνος, Ιωάννης Καραλιάς, Kamil Rutkowski, Κατερίνα Ανδρέου, Κυπαρησία Συμεωνίδου, Κωνσταντίνος Φεϊζίδης, Μάνος Εμμανουήλ, Μαριάνθη Γιαννούλη, Μαρίνα Κουτσοσπύρου, Νικόλαος Toυμαζάτος, Νίκος Γεωργακόπουλος, Νίτσα Κατσικούλη, Παναγιώτης Κυριακάκης, Ροδοθέα Βερούχη, Ρούσσος Κτιστάκης ,Σοφία Βουβάκη, Σοφία Ρόκα, Σπύρος Νούσιας, Φωτεινή Παππά, Χριστιάνα Παπαμάλη, Χριστίνα Κουτσολιούτσου, Χριστίνα Φίλιππα.
Contemporary Space Athens (Μητροπόλεως 74, Πλάκα)
Εγκαίνια: 21 Δεκεμβρίου 2013, 20:00
Διάρκεια έκθεσης: 21.12.2013-09.02.2014
Είσοδος ελεύθερη
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την Ήρα Λειβαδιώτη,  Director of  Administration and Marketing του Ευρωπαϊκού Κέντρου, στο ira@europeanarch.eu
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2220/Energy_Athens/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου