πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν χιονοδρομικές εμπειρίες για παιδιά!

Με δωρεάν χιονοδρομικές εμπειρίες για παιδιά κορυφώνονται το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού (World Snow Day) στον Παρνασσό, υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Χιονοδρομίας (FIS).

Στο πλαίσιο του εορτασμού προσφέρεται η δυνατότητα στα παιδιά να δοκιμάσουν ή να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στα χειμερινά σπορ με δωρεάν πρόσβαση στις εγκαταστάσεις του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού και δωρεάν μαθήματα σκι από έμπειρους εκπαιδευτές, ενώ και ο εξοπλισμός θα παρέχεται δωρεάν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χιονιού. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται από το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αθηνών (ΕΟΣ) και τη Σχολή Σκι Πάππος - Μπαλντούμης.

Καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας από τη Δευτέρα 13 και μέχρι την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου οι μικροί μαθητές θα μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα σκι και snowboard, ενώ το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Ιανουαρίου οι εκδηλώσεις κορυφώνονται με μια σειρά από εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους όπως μεταξύ άλλων, τουρνουά γιγαντιαίου σλάλομ, διαγωνισμούς σκι, ελκυθοδρομίες για τα παιδιά και τις οικογένειές τους, κατασκευή του μεγαλύτερου ελληνικού χιονάνθρωπου και ανοιχτή σε όλους χιονοδρομική λαμπαδηδρομία (Σάββατο) και προβολές ταινιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου