πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ !

 Η Αρχαία Ελληνική γλώσσα είναι η σπονδυλική στήλη όλων των γλωσσών κυρίως όμως των Ευρωπαϊκών. Όποιος μάθει Αρχαία Ελληνικά (και είναι πολύ εύκολο να τα μάθει, διότι την ομιλούμε και σήμερα. Πχ. την λέξη «ΛΑΑΣ» λέμε ότι δεν την γνωρίζουμε. Την ομιλούμε όμως και σήμερα. Όταν λέμε λατομείο = Λάας + τομή, Λακωνία.= Λάας + κωνικός) σε λίγους μήνες μπορεί να μάθει όποια γλώσσα θέλει εύκολα διότι η Αρχαία Ελληνική, είναι η βάση όλων των γλωσσών. Τα παιδιά μας όταν μάθουν τα Αρχαία Ελληνικά, την γλώσσα των παππούδων μας, αποκτούν έναν μεγάλο πολιτιστικό, τεχνολογικό πλούτο. Θα γίνουν οι καλύτεροι μαθητές στο σχολείο τους. Δεν θα γίνουν δυσλεκτικοί, αλλά  θα γίνουν με πολύ πλούσιο λεξιλόγιο, με ανεπτυγμένο μυαλό, κριτικής προσέγγισης, άρα έξυπνοι άνθρωποι.   
            Ο ΔΟΠΑΠ  προσφέρει την ευκαιρία στους νέους μας από νήπιο έως γυμνάσιο να διδαχθούν ΔΩΡΕΑΝ Αρχαία Ελληνικά, δύο ώρες την εβδομάδα, από την εξαίρετη καθηγήτρια κ. Μοσχολέα, η οποία προσφέρεται  να διδάξει τα παιδιά μας ΔΩΡΕΑΝ.

ΔΕΥΤΕΡΑ  16.50 – 17.50 &  ΤΡΙΤΗ 17.00 - 18.00
ΕΝΑΡΞΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/1/14
ΑΙΘΟΥΣΑ:  ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ   ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ  3ΟΣ όροφος, (κτίριο ΚΑΠΗ),
ΑΓΑΜΕΜΝΟΝΟΣ 4, ΧΟΛΑΡΓΟΣ
  Πληροφορίες στα τηλέφωνα 210-6545508 ή 210-6543879 πρωί
  κ Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη 210-6540948 απόγευμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου