πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014

Δωρεάν μαθήματα αγγλικών σε παιδιά με δυσλεξία!

Το Special English είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα, που ασχολείται εξειδικευμένα με την ενίσχυση στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων & ενηλίκων με: 
δυσκολίες στη συνομιλία και την προφορική έκφραση (speaking ), γενικές δυσκολίες μάθησης στα αγγλικά / μειωμένες επιδόσεις, ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής,  υπερκινητικότητα, φάσμα αυτισμού.

Το www.specialenglish.gr παρέχει  e – learning μαθήματα ειδικής υποστήριξης στην αγγλική γλώσσα, με δυνατότητα έναρξης μαθημάτων ολόκληρο το έτος, διότι δεν ακολουθεί την τυπική ύλη του εκπαιδευτικού προγράμματος, αλλά περιλαμβάνει  πρωτότυπες εξειδικευμένες  ψυχοπαιδαγωγικές  ασκήσεις & τεχνικές.

Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του, το specialenglish.gr πραγματοποιεί πανελλαδικά δωρεάν εξατομικευμένα προγράμματα ενίσχυσης στην αγγλική γλώσσα παιδιών / εφήβων που ανήκουν σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες     (άνεργοι – πολύτεκνοι – οικονομικοί μετανάστες – χαμηλό εισόδημα) με: ειδικές μαθησιακές ανάγκες, δυσλεξία, διάσπαση προσοχής,  υπερκινητικότητα, αυτισμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά και τα στοιχεία τους στο  e-mail : info@specialenglish.gr, για αξιολόγηση.


Πηγή: http://www.onmed.gr/ygeia-eidhseis/307607/dorean-mathimata-agglikon-se-paidia-me-duslexia/#ixzz2ruUYbM70

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου