πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Φεστιβάλ κατά της σπατάλης τροφίμων!


Σάββατο 25 & Κυριακή 26 Ιανουαρίου, 11:00-19:00
Είσοδος ελεύθερη
Ο γνωστός εκδοτικός οίκος Getty Publications γιορτάζοντας 45 χρόνια προσφοράς στο χώρο του βιβλίου τέχνης μας δίνει την ευκαιρία να απολαύσουμε on line, δωρεάν, 250 τίτλους εξαιρετικών βιβλίων τέχνης και βέβαια για όσους το επιθυμούν να τους κατεβάσουν και στον υπολογιστή τους.
Οι υπεύθυνοι του εγχειρήματος, πιστοί υποστηρικτές της άποψης ότι είναι ανάγκη στον πολιτισμό και στην εκπαίδευση να βρίσκονται τρόποι για δωρεάν πρόσβαση από όλους και ότι αυτό θα πρέπει να αποτελεί κοινωνική ευθύνη όλων των θεσμικών οργάνων της παγκόσμιας τάξης, δημιούργησαν από πέρυσι το καλοκαίρι την διαδικτυακή πλατφόρμα Open Content Program στην οποία μπορεί κανείς να γνωρίσει περισσότερες από 9000 εικόνες έργων τέχνης από τη συλλογή του εκδοτικού οίκου. Τώρα προχώρησαν ένα βήμα παραπάνω δημιουργώντας τη Virtual Library μέσω της οποίας όπως προανέφερα έχει κανείς δωρεάν πρόσβαση αλλά και download σε 250 τίτλους. Δεν αναφέρω κάποιον γιατί αξίζει τον κόπο να τους ανακαλύψει κανείς μόνος του.
http://theartfoundation.metamatic.gr/GR/Event/2285/festival_kata_ths_spatalhs_trofimon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου