πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2014

ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ!


OI ΕΚΔΟΣΕΙΣ CAMBIA, H ANOIXTH TEXNH
ΚΑΙ ΤΟ HOUSE OF THE RISING SUN

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ LIVE!

ΦΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΛΙΚΩΝΑ
Ένα εικαστικό έργο, ένα ποίημα, μια μελωδία
Μετά από επιτυχημένες παρουσιάσεις σε χώρους όπως η Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά, ο Ιανός, ο Πολυχώρος Διέλευση κατά το έτος 2013,
Οι  «Φωνές στον Ελικώνα» συνεχίζουν και φέτος 2014 τη διαδρομή τους σε καλλιτεχνικούς χώρους της Ελλάδας, δίνοντας την ευκαιρία στο φιλότεχνο κοινό να παρακολουθήσει μια εξαιρετικά πρωτότυπη παράσταση που αγκαλιάζει την τέχνης της μουσικής, της ποίησης και των εικαστικών.
Η μουσικο-ποιητική- εικαστική  παράσταση φιλοξενείται  στο καλλιτεχνικό καφενείο House of the Rising Sun την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 21:30.
Η παράσταση υποστηρίζεται από την Ανοιχτή Τέχνη και ζωντανεύει το ομώνυμο βιβλίο «Φωνές στον Ελικώνα»( με cd)  που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Cambia.

Συνδυάζει τη Ποίηση & Ερμηνεία του Θανάση Σάλτα, (πολυβραβευμένου συγγραφέα και ποιητή) με τη Μουσική Σύνθεση & Πιάνο της Χρυσάνθης Οικονομάκη και Στάθη Χωματσά και την προβολή 44 έργων 23 γνωστών εικαστικών …

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ
http://www.artic.gr/logotenia-more/arthra-logotexnia/1700-akougontai-fwnes-oi-fwnes-tou-elikwna

ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ από παρουσιάσεις σε Ιανο και Δημοτικη Πινακοθηκη Πειραια.

Σας περιμένουμε όλους για μια μαγική βραδιά στο καλλιτεχνικό καφενείο
House of the Rising Sun, Ζωοδόχου Πηγής 25, Αθήνα


Είσοδος Ελεύθερη
www.cambiabooks.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου