πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

Παρουσίαση του μουσικού βιβλίου «Ονειρόδρομοι» και Συναυλία με συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου!!

KENTΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «περί τεχνών»

Παρουσίαση του μουσικού βιβλίου «Ονειρόδρομοι»
και
Συναυλία
με συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου


Την Κυριακή 19 Ιανουαρίου  και ώρα 19:00 μ.μ.  οι Εκδόσεις Cambia και το Κέντρο Πολιτισμού «περί τεχνών» στην Πάτρα (Κανακάρη 65 & Αράτου)  σας προσκαλούν  στην παρουσίαση του μουσικού  βιβλίου  «Ονειρόδρομοι»  του συνθέτη Γιώργου Παπαδόπουλου .
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Βασίλης Σχοινάς (εκπαιδευτικός) ,Θανάσης Σάλτας (συγγραφέας –ποιητής) και  Ιωάννα Μιντιλογλίτη  (μουσικοπαιδαγωγός)και ο συγγραφέας του βιβλίου Γιώργος Παπαδόπουλος
Οι συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου θα ακουστούν ζωντανά από τους μουσικούς :
Σολίστ:
Γιώργος Παπαδόπουλος , κιθάρα
Κλεονίκη Μπαρτζελά,   φλάουτο
Γεωργία Βώσου ,  πιάνο

Χορηγός : music station – Μουσικά όργανα

 Το βιβλίο περιέχει  έργα  του συνθέτη  για σόλο κιθάρα και έργα μουσικής δωματίου για κιθάρα, πιάνο & φλάουτο. Τα έργα αυτά έχουν εκδοθεί σε παρτιτούρες από τις Εκδόσεις Cambia με τίτλο «Ονειρόδρομοι» ενώ πρόκειται να κυκλοφορήσει το ομώνυμο Cd από τη δισκογραφική εταιρεία FM RECORDS.
Πρόκειται για συνθέσεις που έχουν βραβευτεί σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης όπως τα: ΄΄Νostalgia΄΄, ΄΄Dream paths΄΄, ΄΄Blue night΄΄, ΄΄A strole of a lake,΄΄   ΄΄Pre Baroque,΄   ΄΄Fantasia,΄΄ και άλλα.
Η μουσική γραφή του Γιώργου Παπαδόπουλου κερδίζει την αγάπη των ακροατών και του ευρύτερου κοινού, με ακούσματα που ηρεμούν και ταξιδεύουν το πνεύμα.
Σε πρόσφατη συναυλία που έδωσε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις αφού ο ονειρικός ήχος που διαπερνάει τις συνθέσεις του αγγίζει τις καρδιές των ακροατών ανεξάρτητα από τις μουσικές τους προτιμήσεις.
Μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από την μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου στα λινκ: http://www.youtube.com/watch?v=Zonpa8JztDc


Σας περιμένουμε!
Είσοδος ελεύθερη.


Σαλαμίνος 26, Μαρούσι      ΤΚ 151 24     τηλ. 210 8020622       κιν.: 6985018552        Fax 210 8020622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου