πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014

ΣΤΑΘΗΣ ΧΩΜΑΤΣΑΣ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΙΑΝΟΥ . ΣΤΟ AN ART ARTISTRY!!


Ο Στάθης Χωματσάς ξεχώρισε στη συναυλία Cambia Fests 1 στο Τριανόν για την εξαιρετική δεξιοτεχνία και το μουσικό του ταλέντο.
Συνεργάστηκε με τις Εκδόσεις Cambia για τη στουντιακή ηχογράφηση έργων μουσικής δωματίου του Χρήστου Ευστρ. Δημάκη και συνεχίζει να υποστηρίζεται από τις Εκδόσεις μας σε κάθε του βήμα.

Στόχος των Εκδόσεων είναι να υποστηρίξουν τους νέους ταλαντούχους μουσικούς στα πρώτα τους βήματα, προσφέροντάς τους ευκαιρίες να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους και να ξεκινήσουν την καλλιτεχνική τους καριέρα.

Ο Στάθης Χωματσάς, έχοντας πάρει πλέον το Δίπλωμά του στο πιάνο, με καθηγητή τον κ. Δημήτρη Τουφεξή και με πολλές διακρίσεις σε διαγωνισμούς, πρόκειται να πραγματοποιήσει το πρώτο του ρεσιτάλ πιάνου στον εξαιρετικό χώρο An Art Artistry, με έργα νέων ελλήνων συνθετών (Οικονομάκη, Ρενέ Νικολάου, Δημήτρη Ανούση) , αλλά και κλασσικών όπως Mendelssohn, Liszt, Gershwin κ.α.

Μια συναυλία που θα ικανοποιήσει απόλυτα το μουσικόφιλο κοινό.

Τιμή εισόδου: 10 ευρώ

Πληροφορίες:
Στο AN ART ARTISTRY - Μονής Αστερίου 4, Αθήνα (Πλάκα)
210 3220082 (ΔΕΥ - ΠΑΡ, 14:00 - 17:00)


Σαλαμίνος 26, Μαρούσι      ΤΚ 151 24     τηλ. 210 8020622       κιν.: 6985018552        Fax 210 8020622

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου