πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Xειμερινές προβολές της κινηματογραφικής λέσχης Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης !!

 Η Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού-Αργυρούπολης ξεκινά με ελεύθερη είσοδο τις χειμερινές προβολές της την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 και κάθε Παρασκευή έως τις 21 Μαρτίου 2014 περιμένει όλους τους κινηματογραφόφιλους.
Η φετινή χειμερινή σεζόν ξεκινά με μια εκδήλωση για τα 50 χρόνια από τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη. Η βραδιά περιλαμβάνει προβολή του Ντοκιμαντέρ του Γιάννη Κατωμερή, «Η αλήθεια για τη δολοφονία του Γρ. Λαμπράκη» και ομιλία από τον κ.Μιχάλη Λυμπεράτο, Διδάσκοντα στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Κείμενα διαβάζει η ηθοποιός, Μαρία Κόμη – Παπαγιαννακάκη. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια, συνοδεία πιάνου από τον καλλιτεχνικό Διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου «Γ.Μιχαλακέας» Κωνσταντίνο Μιχαηλίδη.
Οι Χειμερινές Προβολές γίνονται στην αίθουσα του πολιτιστικού – συνεδριακού κέντρου «Μίκης Θεοδωράκης», δίπλα στο Δημαρχείο, (Κύπρου 68) με την προτροπή ο καθένας να αφήσει από ένα πακέτο τρόφιμα (μακράς διαρκείας) στην είσοδο του κινηματογράφου για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων για τις άπορες οικογένειες του δήμου.

http://www.elliniko-argyroupoli.gr/article.php?id=2892

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου