πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου 2013

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ!


ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ «1002 Νύχτες»
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΓΑΝΟΥΡΙΑ
Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου στις 22:00 μ.μ.
"Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms""Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms"
Την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου, με αφορμή την έκδοση του Βιβλίου με παρτιτούρες/CD των Εκδόσεων Cambia, για ακορντεόν και πιάνο των συνθέσεων της Ζωής Τηγανούρια, με τίτλο "Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms", σας προσκαλούμε στη ζεστή ατμόσφαιρα της Μουσικής σκηνής "1002Νύχτες" για να απολαύσετε μια εξαιρετική μουσική βραδιά. Μετά τη παρουσίαση του Βιβλίου με παρτιτούρες/CD, η μουσικοσυνθέτις θα δώσει παράσταση με την ορχήστρα της.
Η Ζωή Τηγανούρια ακροβατεί με ευελιξία στα ρεπερτόρια, αποδίδοντας τα μέγιστα. Όλα συγκλίνουν φυσικά, πειστικά και αβίαστα. Παιξίματα γεμάτα πάθος σαν εκ βαθέων προσωπικές εξομολογήσεις που καθηλώνουν.
Τα Tango, τα Latin, τα Ηπειρώτικα Μοιρολόγια, τα Θρακιώτικα, τα Μακεδονίτικα, τα Ποντιακά, τα χορευτικά μοτίβα των νησιών μας σε συνδυασμό με τις δικές της συνθέσεις … πολυμορφία, παλμός, ενέργεια αλλά πάνω απ’ όλα πολύ συναίσθημα.
Πιάνο: Ηλίας Αργυρόπουλος
 Κιθάρες: Κώστας Κωνσταντίνου
 Κοντραμπάσο: Γιώργος Ρούλος
 Τύμπανα/κρουστά: Στέλιος Γενεράλης
 Τραγούδι: Πελαγία Μυλωνά
 Συμμετέχει η σχολή χορού ''ΧΟΡΟΑΚΤΙΣ'' Κωστάκη-Μαυροειδή.

Την επιμέλεια του προγράμματος -διάρκειας περίπου δυόμιση ωρών- υπογράφει η Ζωή Τηγανούρια.
ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ "1002Νύχτες" Καραϊσκάκη 10, Ψυρρή (από Ερμού 104)
Ώρα έναρξης: 10:00 μ.μ.      Τιμή Εισόδου: 10 ευρώ (με μπύρα, ρακή ή κρασί)
Τηλ: 2103317293-4
Να είστε όλοι εκεί!Στο Βιβλίο με παρτιτούρες/CD ο "Zoe's Music No.2 – Traditional & Folk forms", απο τις Εκδόσεις Cambia αποτυπώνονται σε παρτιτούρες για ακορντεόν και πιάνο, προσωπικές συνθέσεις της Ζωής Τηγανούρια που υπάρχουν ήδη στην δισκογραφία.
Συνοδευόμενο από ένα CD με ηχογραφήσεις που έγιναν ειδικά για αυτό το σκοπό, απευθύνεται εξίσου σε μουσικούς (για transcription) αλλά και σε απλούς ακροατές, καθώς περιέχει γνήσιες εκτελέσεις των συνθέσεων της Ζωής, ειδικά ενορχηστρωμένες από την ίδια, για ακορντεόν και πιάνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου