πηγή :maga.gr

Η παρουσία των ιστολογίων στον παγκόσμιο ιστό αποτελεί μια μορφή διαδικτυακής δημοσιογραφίας που υλοποιεί την έννοια της δημοσιογραφίας των πολιτών και συμβάλλει ουσιαστικά στον εκδημοκρατισμό της δημόσιας επικοινωνίας.

Οι φορείς της δεν είναι εργαζόμενοι στο χώρο των ΜΜΕ αλλά χρήστες του διαδικτύου που δεν έχουν επαγγελματική σχέση με την τέταρτη εξουσία.
πηγή :maga.gr

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Χριστούγεννα 2013» !

Τυρί παλαιωμένο σε ελληνικό καφέ, Vinsanto, μαστίχα· ομματιές από τα τελετουργικά χοιροσφάγια· παστέλια πικάντικα και γλυκό μακαρονάκι· ραβιόλια με κακάο μαζί με γίγαντες Πρεσπών και ρεικόμελο· γευσιγνωσία κρασιού σε μαύρα ποτήρια! Και η ελληνική παράδοση αλλά και η καινοτομία μπορεί να είναι πολύ εξωτικές! Θα το διαπιστώσετε στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή-Γεύσεις/ Χριστούγεννα 2013», αρκεί να προλάβετε και να κλείσετε έγκαιρα θέσεις σε κάποια από τις παράλληλες εκδηλώσεις που ακολουθούν.:

Ανάμεσα στο πλούσιο πρόγραμμα των Παράλληλων Εκδηλώσεων του Φεστιβάλ «Ελλάδα Γιορτή Γεύσεις Χριστούγεννα 2013» υπάρχουν κάποιες αληθινά μοναδικές λόγω των ασυνήθιστων θεμάτων τους. Τα τελετουργικά«Χριστουγεννιάτικα παραδοσιακά χοιροσφάγια» (Κυριακή 01/12 ,ώρα 14:30 ) είναι ο προάγγελος των γιορτών και γεμίζουν τα ελληνικά σπίτια με παραδοσιακές λιχουδιές από τον οικόσιτο «χοίρο τον σιτευτό». 
Η Μυρσίνη Λαμπράκη και ο Δάμης Πειθής από τη «Φάρμα Μπράλου» μεταφέρουν το πνεύμα τους στο Φεστιβάλ φτιάχνοντας σπέσιαλ λουκάνικα, σαλάμια και τις sui generis ομματιές, δηλαδή λουκάνικα με συκώτι, ρύζι, και μπαχαρικά για να βάλουμε αυτή την ξεχωριστή γιορταστική τελετουργία από το χωριό στο σπίτι της πόλης. Η Λαμπράκη όμως αξιοποιώντας την θρακιώτικη παράδοση των πικάντικων στραγαλιών θα μετατρέψει σ ένα φανταστικό παστέλι σε μια άλλη συνάντηση του κύκλου «Μαέστρος της Παράδοσης» (Σάββατο 30/11 ,ώρα 19:30).

http://www.athinorama.gr/umami/food/articles/?id=%205367

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου